L’ALTRADONNA


{~de andere vrouw~}

Opgericht 3-3-3, en uitgegroeid tot een volwassen bedrijf, we zijn samen gegroeid, zo voelt het.

 

Begonnen vanuit het idee dat ik echt wilde doen wat ik leuk vind, m’n dochter toen 3 jaar zou binnenkort naar school gaan en er was ruimte voor een nieuwe uitdaging, zo ontstond het idee van een winkel met een mix aan merken zowel qua stijl als qua prijs waar beleving en aandacht belangrijk zijn.

 

De basisprincipes zijn altijd wel hetzelfde geweest enkel een beetje geëvalueerd. Mijn persoonlijke groei heeft het ondernemen leuker gemaakt, tot het punt nu dat ik minder fysiek in de winkel ben, waardoor ik meer kan reizen, mijn belangrijkste inspiratie bron. Ik neem meer tijd om bewust in te kopen, naast de merken die we al
jaren voeren ben ik altijd op zoek naar iets leuks, iets anders…..
Authenticiteit is een van de belangrijkste kenmerken van de merken die je vindt bij L'ALTRADONNA en L'ALTRO.

 

Italië is door alles heen in mijn leven een rode draad. Vandaar ook mijn liefde voor merken als Max Mara de kwaliteit en
vormgeving is geweldig en tijdloos. Ons ‘eigen’ label L’ATELIER maken we ook in Italië….

 

Ook zijn de franse merken goed vertegenwoordigd bij L'ALTRADONNA.  Veel klassiekers die we al vanaf het begin voeren….. Isabel Marant, Vanessa Bruno, Jerôme Dreyfuss, Vanrycke  Die typische franse stijl is wat ik mooi vind, vooral in de
zomer….  Het India katoen en linnen, de broderie bloesjes en jurkjes gecombineerd met Kjacques sandaaltjes is voor mij de rest m’n leven de perfecte zomer outfit.  Gelukkig zijn er telkens net weer andere kleuren en modellen, waardoor de collectie van deze merken toch steeds weer vernieuwend is.

 

 De winkel beleving is iets waar we dagelijks met het team druk mee bezig zijn. We doen ons best om je zo goed mogelijk te helpen, we proberen telkens te vernieuwen. We zijn heel bewust een fysieke winkel, met aandacht voor de beleving. Waar je de collectie kan zien en voelen, je de geur ruikt van onze geuren zoals Escentic Molecules en Loewe, muziek hoort en waar een kop koffie en een praatje normaal is.

 

Dat klinkt misschien heel gewoon, maar we doen het graag een beetje anders…..

 

Daarom is het team een heel belangrijk onderdeel van L'ALTRADONNA 

 

Graag tot binnenkort!

X

Nina

Over L’ALTRADONNA

  • Gevestigd in Hillegersberg

    De ambiance in de winkel is enerzijds al achttien jaar gelijk, het interieur is ongewijzigd en de geur die je ruikt bij binnenkomst (Escentric Molecule) is ook al jaren hetzelfde. Anderzijds proberen we naast de geijkte merken altijd een paar bijzondere items aan te bieden, die we vaak in andere landen vinden.

  • Onze merken

    Onze merken hebben allemaal een heel ‘ eigen’ identiteit. We brengen dat samen in onze winkel en samen met jou gaan we opzoek naar de beste outfit waar jij je lekker in voelt én de beste versie van jezelf in bent! Elk merk heeft zo z’n sterke items, wij zoeken graag de perfecte match voor jou bij elkaar.

  • Openingstijden

    Dinsdag van Vrijdag van 9:30 tot 17:30 uur en Zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur

Onze merken

MULBERRY

VANRYCKE

MAX MARA

Gratis verzending

Vanaf € 150

Retouneren

info@laltradonna.com

After Sales Support

info@laltradonna.com

Betaalmogelijkheden

o.a. ApplePay, iDeal